Ainekset
-
1punainen paprika
-
½punainen chili
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
250 gkirsikkatomaatteja tai tomaatteja
-
2 rklöljyä
-
200 gtomaattimurskaa
-
1 rklviinietikkaa
-
1 rklhunajaa tai sokeria
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Puhdista paprika ja chili siemenistä. Kuori ja lohko sipuli ja valkosipulinkynnet. Lohko tomaatit
2. Mittaa öljy kattilaan, lisää kasvikset ja kuullota kevyesti.
3. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kasvikset pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella.
4. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jäähtynyt kastike jääkaappiin maustumaan.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Tulinen tomaattikastike
Kastike hampurilaiselle tai pitsalle kannattaa tehdä itse: tulisen tomaattikastikkeen maku voittaa parhaankin ketsupin.
Kastike hampurilaiselle tai pitsalle kannattaa tehdä itse: tulisen tomaattikastikkeen maku voittaa parhaankin ketsupin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1punainen paprika
-
½punainen chili
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
250 gkirsikkatomaatteja tai tomaatteja
-
2 rklöljyä
-
200 gtomaattimurskaa
-
1 rklviinietikkaa
-
1 rklhunajaa tai sokeria
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Puhdista paprika ja chili siemenistä. Kuori ja lohko sipuli ja valkosipulinkynnet. Lohko tomaatit
2. Mittaa öljy kattilaan, lisää kasvikset ja kuullota kevyesti.
3. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kasvikset pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella.
4. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jäähtynyt kastike jääkaappiin maustumaan.
Valmistusohje
1.
Puhdista paprika ja chili siemenistä. Kuori ja lohko sipuli ja valkosipulinkynnet. Lohko tomaatit
2.
Mittaa öljy kattilaan, lisää kasvikset ja kuullota kevyesti.
3.
Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kasvikset pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella.
4.
Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jäähtynyt kastike jääkaappiin maustumaan.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g