Ainekset
-
400 gpakasteseitä
-
¾ tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Kuorrutus
-
2porkkanaa
-
50 graastettua juustoa (rasvaa max. 17%)
-
2kananmunaa
-
1 dlhiivaleipäjauhoja
- Paistamiseen
-
2 rklöljyä
Valmistusohje
1. Tee ensin kuorrutus: raasta porkkanat hienoksi raasteeksi, raasta myös juusto. Sekoita raasteet kananmunien joukkoon. Laita jauhot toiselle lautaselle.
2. Leikkaa hiukan kohmeinen seipala 12 suikaleeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele palat jauhoissa ja sitten muna-raasteseoksessa. Muna-raasteseos tarttuu, kun painelet sitä kalapalojen ympärille.
3. Paista fileet miedolla lämmöllä paistinpannussa kauniin ruskeiksi. Kypsymisaika on muutama minuutti/puoli. Voit kypsentää kalapuikot myös uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Vinkki
- Bataattiranskalaiset muodostavat kalapuikkojen kanssa herkullisen Fish and chips-aterian.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.8 g
Juustoiset kalapuikot
Juusto-porkkanakuorrutus antaa kalapuikkoihin makua ja hehkuvan värin. Puikot valmistuvat joko uunissa tai paistinpannulla.
Juusto-porkkanakuorrutus antaa kalapuikkoihin makua ja hehkuvan värin. Puikot valmistuvat joko uunissa tai paistinpannulla.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gpakasteseitä
-
¾ tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Kuorrutus
-
2porkkanaa
-
50 graastettua juustoa (rasvaa max. 17%)
-
2kananmunaa
-
1 dlhiivaleipäjauhoja
- Paistamiseen
-
2 rklöljyä
Valmistusohje
1. Tee ensin kuorrutus: raasta porkkanat hienoksi raasteeksi, raasta myös juusto. Sekoita raasteet kananmunien joukkoon. Laita jauhot toiselle lautaselle.
2. Leikkaa hiukan kohmeinen seipala 12 suikaleeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele palat jauhoissa ja sitten muna-raasteseoksessa. Muna-raasteseos tarttuu, kun painelet sitä kalapalojen ympärille.
3. Paista fileet miedolla lämmöllä paistinpannussa kauniin ruskeiksi. Kypsymisaika on muutama minuutti/puoli. Voit kypsentää kalapuikot myös uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Vinkki
- Bataattiranskalaiset muodostavat kalapuikkojen kanssa herkullisen Fish and chips-aterian.
Valmistusohje
1.
Tee ensin kuorrutus: raasta porkkanat hienoksi raasteeksi, raasta myös juusto. Sekoita raasteet kananmunien joukkoon. Laita jauhot toiselle lautaselle.
2.
Leikkaa hiukan kohmeinen seipala 12 suikaleeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele palat jauhoissa ja sitten muna-raasteseoksessa. Muna-raasteseos tarttuu, kun painelet sitä kalapalojen ympärille.
3.
Paista fileet miedolla lämmöllä paistinpannussa kauniin ruskeiksi. Kypsymisaika on muutama minuutti/puoli. Voit kypsentää kalapuikot myös uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Vinkki
- Bataattiranskalaiset muodostavat kalapuikkojen kanssa herkullisen Fish and chips-aterian.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.8 g