Letkeän lempeä maku tulee parsakaalista. Seoksesta noin puolet on parsakaalin versoja ja toinen puoli puna-apilaa ja sinimailasta. Parsakaalit kasvavat hieman hitaammin, joten puna-apila/ sinimailainen antavat annokselle ryhtiä, peittämättä parsakaalin kaalimaista ominaismakua ja tuoksua. Parsakaalin siemen on huomattavasti puna-apilan ja sinimailasen siemeniä isompi, joten törmäät rasiassa ruskeisiin parsakaalin siemenen kuoriin, jotka ovat erinomaista ravintokuitua.
Ainesosaluettelo
Parsakaali Silmusalaatissa on puolet parsakaalin versoja, puolet puna-apilaa ja sinimailasta.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
26 kcal
Rasvaa
0.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
4.5 g
josta sokereita
g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3.3 g
Suolaa
0 g