Menu kaurasuurimo valmistetaan puhdistamalla ja kuorimalla kauranjyvät. Kaurasuurimo on gluteeniton ja lämpökäsittelemätön. Runsaasti kuitua sisältävä kaurasuurimo sopii käytettäväksi riisin tapaan esimerkiksi lisäkkeenä, kylmissä salaateissa, puuroissa, piiraiden täytteenä tai kauratton valmistuksessa.
Ainesosaluettelo
Lämpökäsittelemätön kokojyvästä kuorittu kaurasuurimo Ainesosat: gluteeniton kaura Havregryn skalade av icke värmebehandlade fullkornshavregryn Ingredienser: glutenfri havre
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
358 kcal
Rasvaa
7.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
50 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
17 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0 g