Ainesosaluettelo
Kirsikkatomaattia voi syödä sellaisenaan, leivän päällä tai tuoresalaateissa. Niitä voi grillata, hauduttaa tai täyttää. kirsikkatomaatit sopivat myös pitsoihin ja paistoksiin ja niistä voi tehdä keittoja, kastikkeita ja mehuja. Ihanteellinen säilytyslämpötila kirsikkatomaateille on +13 astetta. Jääkaapissa kirsikkatomaatti menettää nopeasti makunsa ja kiinteytensä. Tutustu herkullisiin tomaattiresepteihin alla olevista linkeistä! www.k-ruoka.fi/artikkelit/raaka-aineet/tomaatti www.vihannes.net Tomaatti suojaa syövältä ja sydäntaudeilta - katso huimat terveysvaikutukset! www.kotiliesi.fi/ruoka/ideoita-ruoanlaittoon/tomaatti-suojaa-syovalta-ja-sydantaudeilta-katso-huimat-terveysvaikutukset-ja-nappaa-reseptit/
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
18 kcal
Rasvaa
0.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2.7 g
Kuitua
1.3 g
Proteiinia
0.9 g
Suolaa
0 g