Lisää 2,5 dl vettä, sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi kattilassa tai lämmitä mikrossa 4-5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää halutessasi hienonnettua sipulia, sinappia tai tilkka kermaa. Jalostajan Kasvishernekeitto kietoo ekologiseen purkkiin herkullisen maun ja kevyen ruokailun perinteisellä reseptillä. Kasvishernari on 100 % lisäaineeton ja maukas ruoka arjen kiireisiin. Jalostajan hernekeitto on kotimainen klassikko jo vuodesta 1952. Suomen Turussa valmistetusta valikoimasta löydät sopivan hernekeiton jokaiselle hernarinystävälle: tyhjennä vain purkin sisältö kattilaan, lisää vesi, kuumenna ja nauti! Jalostajan hernekeitto säilyy avaamattomana huoneenlämmössä pitkään, ja säilyketölkkimme ovat helposti lajiteltavia – laita tölkki huuhdeltuna metallinkeräykseen.
Ainesosaluettelo
Vesi, herne (Suomi), sipuli 17 %, porkkana 10 %, suola, mausteet (timjami, meirami). Suolapitoisuus nautintavalmiissa tuotteessa, johon on lisätty 2,5 dl vettä, on 0,67 %.