Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) 9 %, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, laktoositon ranskankerma (KERMA, hapate), perunahiutale, sipuli, perunakuitu, ruohosipuli, sakeuttamisaineet (E461, E407a), tilli, jodioitu suola, sitruunamehutiiviste, mustapippuri. Kalapitoisuus 56 %. Lisättyä suolaa 0,7 %.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
17 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.6 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
0.4 g
Kuitua
2.7 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g