Rypsiöljyä ja kasvisteroleja sisältävä levite, jossa rasvan osuus on 60 % eli se soveltuu paitsi levitteeksi, myös ruoanlaittoon, paistamiseen ja leivontaan. Säännöllisesti käytettynä ja osana terveellistä elämäntapaa sekä monipuolista ja tasapainoista, runsaasti kasviksia ja hedelmiä sisältävää ruokavaliota Alentaja pienentää tehokkaasti, turvallisesti ja pysyvästi veren LDL kolesterolia 7–10 %. Sopiva käyttömäärä on noin 4–8 tl. päivässä.
Ainesosaluettelo
Rypsiöljy (43 %), vesi, kasvisteroliesteri (kasvisterolia 7,5 %), kasvirasvat (SG-palmu* ja kookos vaihtelevina osuuksina), suola (0,9 %), emulgointiaineet (E471 kasvirasvasta, auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni). *Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä