Ainekset
-
1 ruukkutuoretta basilikaa
-
1 ruukkurucolaa
-
1 ruukkulehtipersiljaa
-
1valkosipulin kynsi
-
1 dlöljyä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1/5 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Mitaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimen kulhoon. Jos käytät sekoitukseen sauvasekoitinta, korkeareunainen kulho on myös sopiva. Sekoita ainekset tasaiseksi.
Vinkki
Tarjoa kurkkukeiton mausteena tai vaikkapa vartaiden maustamiseen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
433 kcal
Rasvaa
48 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Yrttiöljy
Monipuolinen yrttiöljy maustaa keitot ja marinoi lihan tai kalan. Kokeile myös salaatinkastikkeena tai leivän päällä levitteenä.
Monipuolinen yrttiöljy maustaa keitot ja marinoi lihan tai kalan. Kokeile myös salaatinkastikkeena tai leivän päällä levitteenä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 ruukkutuoretta basilikaa
-
1 ruukkurucolaa
-
1 ruukkulehtipersiljaa
-
1valkosipulin kynsi
-
1 dlöljyä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1/5 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Mitaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimen kulhoon. Jos käytät sekoitukseen sauvasekoitinta, korkeareunainen kulho on myös sopiva. Sekoita ainekset tasaiseksi.
Vinkki
Tarjoa kurkkukeiton mausteena tai vaikkapa vartaiden maustamiseen.
Valmistusohje
1.
Mitaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimen kulhoon. Jos käytät sekoitukseen sauvasekoitinta, korkeareunainen kulho on myös sopiva. Sekoita ainekset tasaiseksi.
Vinkki
Tarjoa kurkkukeiton mausteena tai vaikkapa vartaiden maustamiseen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
433 kcal
Rasvaa
48 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g