Ainekset
-
5valkosipulin kynttä
-
200 graejuustoa
-
200 gkermaviiliä
-
200 gtuorejuustoa
-
1 dltuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2. Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.
Vinkki
Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Valkosipulilevite
Valkosipulin ystävän suosikkilevite maistuu niin leivän päällä kuin kastikkeena.
Valkosipulin ystävän suosikkilevite maistuu niin leivän päällä kuin kastikkeena.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5valkosipulin kynttä
-
200 graejuustoa
-
200 gkermaviiliä
-
200 gtuorejuustoa
-
1 dltuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2. Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.
Vinkki
Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.
Valmistusohje
1.
Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2.
Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.
Vinkki
Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g