Kuva: Sydänmerkki /Elina Himanen

Ainekset

½ dl
pullomargariinia
1 dl
fariinisokeria
2 rkl
vettä
2 rkl
vaaleaa siirappia
2 dl
cashewpähkinöitä
½ dl
auringonkukan siemeniä
3 dl
mysliä
1 rkl
appelsiinimarmeladia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
450 kcal
Rasvaa
25 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)

Välipalapatukat

Perheen pienimmät osallistuvat mielellään välipalapatukoiden leipomiseen.

Perheen pienimmät osallistuvat mielellään välipalapatukoiden leipomiseen.

Kuva: Sydänmerkki /Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
½ dl
pullomargariinia
1 dl
fariinisokeria
2 rkl
vettä
2 rkl
vaaleaa siirappia
2 dl
cashewpähkinöitä
½ dl
auringonkukan siemeniä
3 dl
mysliä
1 rkl
appelsiinimarmeladia

Valmistusohje

1.
Kiehauta rasva, fariinisokeri, vesi ja siirappi nopeasti kattilassa. Rouhi pähkinät ja lisää muiden kuivien ainesten ja marmeladin kanssa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
2.
Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle 15 x 30 cm kokoiseksi levyksi. Painele seosta, jotta saat noin 1 cm paksuisen levyn.
3.
Paista 150-asteisessa uunissa 30- 40 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa pitsapyörällä tai veitsellä annospaloiksi. Anna palojen jäähtyä ja kovettua.

Vinkki

Mausta seosta 1 appelsiinin raastetulla kuorella niin saat vielä vahvemman appelsiinin aromin.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
450 kcal
Rasvaa
25 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.3 g