Ainekset
-
400 gretiisejä
-
2 rklöljyä
-
1 mmsuolaa
-
¼ ruukkuatuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo retiisit ja valuta hyvin. Leikkaa isokokoiset retiisit puoliksi.
2. Sekoita retiiseihin öljy ja suola. Levitä ne leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan yhteen kerrokseen.
3. Paista retiisejä 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmenneet.
4. Hienonna tilli ja sekoita se retiisien joukkoon. Mausta pippurirouheella.
Vinkki
Tutun punakuorisen retiisin ohella voit käyttää esimerkiksi violetti- tai valkokuorisia retiisejä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Uuniretiisit
Kirpakan retiisin maku muuttuu lempeäksi uunissa paahdettaessa. Tillillä ryyditetyt uuniretiisit maistuvat liha- ja kalaruokien kanssa.
Kirpakan retiisin maku muuttuu lempeäksi uunissa paahdettaessa. Tillillä ryyditetyt uuniretiisit maistuvat liha- ja kalaruokien kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gretiisejä
-
2 rklöljyä
-
1 mmsuolaa
-
¼ ruukkuatuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo retiisit ja valuta hyvin. Leikkaa isokokoiset retiisit puoliksi.
2. Sekoita retiiseihin öljy ja suola. Levitä ne leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan yhteen kerrokseen.
3. Paista retiisejä 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmenneet.
4. Hienonna tilli ja sekoita se retiisien joukkoon. Mausta pippurirouheella.
Vinkki
Tutun punakuorisen retiisin ohella voit käyttää esimerkiksi violetti- tai valkokuorisia retiisejä.
Valmistusohje
1.
Huuhdo retiisit ja valuta hyvin. Leikkaa isokokoiset retiisit puoliksi.
2.
Sekoita retiiseihin öljy ja suola. Levitä ne leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan yhteen kerrokseen.
3.
Paista retiisejä 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmenneet.
4.
Hienonna tilli ja sekoita se retiisien joukkoon. Mausta pippurirouheella.
Vinkki
Tutun punakuorisen retiisin ohella voit käyttää esimerkiksi violetti- tai valkokuorisia retiisejä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g