Ainekset
-
500 glohta tai kirjolohta fileenä
-
100 gkevyttä tuorejuustoa
-
2 rklsitruunan mehua
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
3 rkltuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Laita lohi uunivuokaan.
2. Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.
Vinkki
- Tarjoile maukas uunilohi täyteläisen mutta kevyen pinaattiperunasoseen kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Uunilohi
Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.
Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 glohta tai kirjolohta fileenä
-
100 gkevyttä tuorejuustoa
-
2 rklsitruunan mehua
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
3 rkltuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Laita lohi uunivuokaan.
2. Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.
Vinkki
- Tarjoile maukas uunilohi täyteläisen mutta kevyen pinaattiperunasoseen kanssa.
Valmistusohje
1.
Laita lohi uunivuokaan.
2.
Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3.
Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.
Vinkki
- Tarjoile maukas uunilohi täyteläisen mutta kevyen pinaattiperunasoseen kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g