Ainekset
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
150 gsalaattifenkolia
-
3-5valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
250 graejuustoa tai kotijuustoa
- Lisäksi
-
200 gtäysjyväpastaa
-
1 mmsuolaa
-
½ -1 ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Huuhtele kirsikkatomaatit, leikkaa puoliksi. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi, Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Sekoita kasvikset, öljy, sokeri ja suola uunipellillä leivinpaperin päällä . Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
3. Nosta pelti uunista ja sekoita joukkoon raejuusto tai pieniksi paloiteltu kotijuusto ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia. Keitä tällä välin pasta. Mausta kypsä pasta suolaripauksella.
4. Lisää pellille valutettu pasta sekä hienonnettu basilika. Sekoita.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Tomaatti-fenkolipasta uunissa
Suosittua uunifetapastaa astetta terveellisempi, mutta taatusti vähintään yhtä herkullinen tomaatti-fenkolipasta valmistuu hetkessä arjen ruokapöytään.
Suosittua uunifetapastaa astetta terveellisempi, mutta taatusti vähintään yhtä herkullinen tomaatti-fenkolipasta valmistuu hetkessä arjen ruokapöytään.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
150 gsalaattifenkolia
-
3-5valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
250 graejuustoa tai kotijuustoa
- Lisäksi
-
200 gtäysjyväpastaa
-
1 mmsuolaa
-
½ -1 ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Huuhtele kirsikkatomaatit, leikkaa puoliksi. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi, Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Sekoita kasvikset, öljy, sokeri ja suola uunipellillä leivinpaperin päällä . Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
3. Nosta pelti uunista ja sekoita joukkoon raejuusto tai pieniksi paloiteltu kotijuusto ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia. Keitä tällä välin pasta. Mausta kypsä pasta suolaripauksella.
4. Lisää pellille valutettu pasta sekä hienonnettu basilika. Sekoita.
Valmistusohje
1.
Huuhtele kirsikkatomaatit, leikkaa puoliksi. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi, Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2.
Sekoita kasvikset, öljy, sokeri ja suola uunipellillä leivinpaperin päällä . Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
3.
Nosta pelti uunista ja sekoita joukkoon raejuusto tai pieniksi paloiteltu kotijuusto ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia. Keitä tällä välin pasta. Mausta kypsä pasta suolaripauksella.
4.
Lisää pellille valutettu pasta sekä hienonnettu basilika. Sekoita.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g