Ainekset
-
8 viipalettaruisleipää
- Tonnikalatahna
-
2 tlk (á 50g)tonnikalaa
-
1-2 rklsushi-inkivääriä (säilyke)
-
1sipulinvarsi tai pala purjoa
-
200 graejuustoa
-
1 rkllimemehua
-
1-2 tlchilikastiketta
-
½ tlsokeria
-
1 mmsuolaa
- Lisäksi
-
10 cm palakurkkua
-
cocktailtikkuja
Valmistusohje
1. Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Tonnikalasandwich
Japanilaisittain inkiväärillä maustettu tonnikalatahna ja suomalainen ruisleipä liittoutuvat herkulliseksi välipalaksi. Sandwich käy myös pienestä ateriasta.
Japanilaisittain inkiväärillä maustettu tonnikalatahna ja suomalainen ruisleipä liittoutuvat herkulliseksi välipalaksi. Sandwich käy myös pienestä ateriasta.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8 viipalettaruisleipää
- Tonnikalatahna
-
2 tlk (á 50g)tonnikalaa
-
1-2 rklsushi-inkivääriä (säilyke)
-
1sipulinvarsi tai pala purjoa
-
200 graejuustoa
-
1 rkllimemehua
-
1-2 tlchilikastiketta
-
½ tlsokeria
-
1 mmsuolaa
- Lisäksi
-
10 cm palakurkkua
-
cocktailtikkuja
Valmistusohje
1. Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
Valmistusohje
1.
Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2.
Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3.
Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g