Ainekset
-
2sipulia
-
2porkkanaa
-
50 gjuuriselleriä
-
100 gsalaattifenkolia
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlk (n. 390 g)tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
1 tltimjamia
-
1laakerinlehti
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsokeria
-
300 glohifilettä
-
50 gkylmäsavulohta
-
1 rkltilliä
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi sipulit, porkkanat ja selleri. Viipaloi salaattifenkoli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
2. Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
3. Leikkaa lohifilee noin 1,5 cm x 1,5 cm kuutioksi. Suikaloi kylmäsavulohi. Lisää kalat kastikkeen joukkoon ja kiehauta pari minuuttia. Sekoita mahdollisimman vähän, jotta kalapalat eivät rikkoudu. Lisää tilli.
Vinkki
- Pyri valitsemaan kylmäsavulohi mahdollisimman vähäsuolaisena.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Tomaattinen lohikastike
Tämän ruuan juju, fenkoli, maustaa lohen maukkaaksi kastikkeeksi.
Tämän ruuan juju, fenkoli, maustaa lohen maukkaaksi kastikkeeksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2sipulia
-
2porkkanaa
-
50 gjuuriselleriä
-
100 gsalaattifenkolia
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlk (n. 390 g)tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
1 tltimjamia
-
1laakerinlehti
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsokeria
-
300 glohifilettä
-
50 gkylmäsavulohta
-
1 rkltilliä
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi sipulit, porkkanat ja selleri. Viipaloi salaattifenkoli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
2. Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
3. Leikkaa lohifilee noin 1,5 cm x 1,5 cm kuutioksi. Suikaloi kylmäsavulohi. Lisää kalat kastikkeen joukkoon ja kiehauta pari minuuttia. Sekoita mahdollisimman vähän, jotta kalapalat eivät rikkoudu. Lisää tilli.
Vinkki
- Pyri valitsemaan kylmäsavulohi mahdollisimman vähäsuolaisena.
Valmistusohje
1.
Kuori ja suikaloi sipulit, porkkanat ja selleri. Viipaloi salaattifenkoli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
2.
Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
3.
Leikkaa lohifilee noin 1,5 cm x 1,5 cm kuutioksi. Suikaloi kylmäsavulohi. Lisää kalat kastikkeen joukkoon ja kiehauta pari minuuttia. Sekoita mahdollisimman vähän, jotta kalapalat eivät rikkoudu. Lisää tilli.
Vinkki
- Pyri valitsemaan kylmäsavulohi mahdollisimman vähäsuolaisena.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g