Ainekset
-
2vihreää peperonia
-
4 (500 g)maustamatonta broilerin fileetä tai rintapalaa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Kesäkurpitsapeti
-
2salottisipulia
-
1limetti
-
1 dlvettä
-
¾ dlvalkoviiniä
-
4 rklöljyä
-
3 oksaatuoretta timjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
400 gkesäkurpitsaa
-
12basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Halkaise peperonit pituussuunnassa ja poista siemenet. Paloittele puolikkaat viiteen yhtä suureen osaan. Leikkaa kananrintoihin teräväkärkisellä veitsellä viisi pientä taskua ja täytä peperonin palasilla. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Kuori ja hienonna sipulit. Purista limetistä mehu.
3. Sekoita sipuli kulhossa limetin mehun, veden, valkoviinin, öljyn ja mausteiden kanssa.
4. Laita SAGA-leivinpaperia uunivuoan pohjalle. Pese, puolita ja leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne sekä basilikan lehdet vuokaan. Aseta broileri kesäkurpitsan ja basilikan lehtien päälle. Lisää liemi kanafileitten päälle.
5. Kypsennä uunissa 200° C:ssa noin 40 minuuttia.
Vinkki
- Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
- Voit tehdä ruuasta myös yksittäispakatut nyytit.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
121 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Täytettyä kananrintaa kesäkurpitsapedillä
Täytetyt broilerin fileet paistuvat uunissa yrteillä maustetulla kesäkurpitsapedillä.
Täytetyt broilerin fileet paistuvat uunissa yrteillä maustetulla kesäkurpitsapedillä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2vihreää peperonia
-
4 (500 g)maustamatonta broilerin fileetä tai rintapalaa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Kesäkurpitsapeti
-
2salottisipulia
-
1limetti
-
1 dlvettä
-
¾ dlvalkoviiniä
-
4 rklöljyä
-
3 oksaatuoretta timjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
400 gkesäkurpitsaa
-
12basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Halkaise peperonit pituussuunnassa ja poista siemenet. Paloittele puolikkaat viiteen yhtä suureen osaan. Leikkaa kananrintoihin teräväkärkisellä veitsellä viisi pientä taskua ja täytä peperonin palasilla. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Kuori ja hienonna sipulit. Purista limetistä mehu.
3. Sekoita sipuli kulhossa limetin mehun, veden, valkoviinin, öljyn ja mausteiden kanssa.
4. Laita SAGA-leivinpaperia uunivuoan pohjalle. Pese, puolita ja leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne sekä basilikan lehdet vuokaan. Aseta broileri kesäkurpitsan ja basilikan lehtien päälle. Lisää liemi kanafileitten päälle.
5. Kypsennä uunissa 200° C:ssa noin 40 minuuttia.
Vinkki
- Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
- Voit tehdä ruuasta myös yksittäispakatut nyytit.
Valmistusohje
1.
Halkaise peperonit pituussuunnassa ja poista siemenet. Paloittele puolikkaat viiteen yhtä suureen osaan. Leikkaa kananrintoihin teräväkärkisellä veitsellä viisi pientä taskua ja täytä peperonin palasilla. Mausta suolalla ja pippurilla
2.
Kuori ja hienonna sipulit. Purista limetistä mehu.
3.
Sekoita sipuli kulhossa limetin mehun, veden, valkoviinin, öljyn ja mausteiden kanssa.
4.
Laita SAGA-leivinpaperia uunivuoan pohjalle. Pese, puolita ja leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne sekä basilikan lehdet vuokaan. Aseta broileri kesäkurpitsan ja basilikan lehtien päälle. Lisää liemi kanafileitten päälle.
5.
Kypsennä uunissa 200° C:ssa noin 40 minuuttia.
Vinkki
- Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
- Voit tehdä ruuasta myös yksittäispakatut nyytit.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
121 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g