Ainekset
-
400 gkurkkua
-
1 cm palatuoretta piparjuusta
-
500 gtaimenfilettä
-
1 tlsuolaa
-
4oksaa tuoretta tilliä
-
2 dlvalkoviiniä
Valmistusohje
1. Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2. Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3. Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.
Vinkki
- Tosifanit voivat huoletta tuplata piparjuuren määrän.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Taimenta valkoviinissä
Monen puutarhan satoisasta kasvista on moneksi – pirteä piparjuuri maustaa niin lihan, kalan kuin kasviksetkin.
Monen puutarhan satoisasta kasvista on moneksi – pirteä piparjuuri maustaa niin lihan, kalan kuin kasviksetkin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkurkkua
-
1 cm palatuoretta piparjuusta
-
500 gtaimenfilettä
-
1 tlsuolaa
-
4oksaa tuoretta tilliä
-
2 dlvalkoviiniä
Valmistusohje
1. Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2. Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3. Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.
Vinkki
- Tosifanit voivat huoletta tuplata piparjuuren määrän.
Valmistusohje
1.
Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2.
Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3.
Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.
Vinkki
- Tosifanit voivat huoletta tuplata piparjuuren määrän.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g