Ainekset
-
6 dlvettä
-
3 dlbulguria
-
3tomaattia
-
½kurkku
-
1punasipuli
-
1ruukku tuoretta persiljaa
-
1ruukku tuoretta minttua
-
100 gtuoretta pinaattia
-
1sitruunan mehu
-
½ dlöljyä
-
1 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja lisää bulgur. Keitä bulgur kypsäksi – kypsennysajan (noin 10 minuuttia) löydät paketista. Anna suurimoiden jäähtyä. Jäähtyessä mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy suurimoihin.
2. Leikkaa suurimoiden kypsyessä tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
3. Silppua sipuli, yrtit ja pinaatti pieniksi paloiksi. Sekoita kasvikset jäähtyneen bulgurin joukkoon.
4. Lisää lopuksi sitruunamehu, oliiviöljy ja suola ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki
- Jos teet tabboulehin valmiiksi etukäteen, kannattaa tomaatit lisätä salaattiin vasta juuri ennen tarjoilua.
- Salaatin voi nauttia joko kylmänä tai lämpimänä; uudelleenlämmitys kannattaa tehdä kuitenkin varoen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Taboulleh
Raikas kasvis-bulgursalaatti soveltuu herkutteluun sellaisenaan tai lisäkkeeksi aterialle.
Raikas kasvis-bulgursalaatti soveltuu herkutteluun sellaisenaan tai lisäkkeeksi aterialle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
6 dlvettä
-
3 dlbulguria
-
3tomaattia
-
½kurkku
-
1punasipuli
-
1ruukku tuoretta persiljaa
-
1ruukku tuoretta minttua
-
100 gtuoretta pinaattia
-
1sitruunan mehu
-
½ dlöljyä
-
1 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja lisää bulgur. Keitä bulgur kypsäksi – kypsennysajan (noin 10 minuuttia) löydät paketista. Anna suurimoiden jäähtyä. Jäähtyessä mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy suurimoihin.
2. Leikkaa suurimoiden kypsyessä tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
3. Silppua sipuli, yrtit ja pinaatti pieniksi paloiksi. Sekoita kasvikset jäähtyneen bulgurin joukkoon.
4. Lisää lopuksi sitruunamehu, oliiviöljy ja suola ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki
- Jos teet tabboulehin valmiiksi etukäteen, kannattaa tomaatit lisätä salaattiin vasta juuri ennen tarjoilua.
- Salaatin voi nauttia joko kylmänä tai lämpimänä; uudelleenlämmitys kannattaa tehdä kuitenkin varoen.
Valmistusohje
1.
Kiehauta vesi ja lisää bulgur. Keitä bulgur kypsäksi – kypsennysajan (noin 10 minuuttia) löydät paketista. Anna suurimoiden jäähtyä. Jäähtyessä mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy suurimoihin.
2.
Leikkaa suurimoiden kypsyessä tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
3.
Silppua sipuli, yrtit ja pinaatti pieniksi paloiksi. Sekoita kasvikset jäähtyneen bulgurin joukkoon.
4.
Lisää lopuksi sitruunamehu, oliiviöljy ja suola ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki
- Jos teet tabboulehin valmiiksi etukäteen, kannattaa tomaatit lisätä salaattiin vasta juuri ennen tarjoilua.
- Salaatin voi nauttia joko kylmänä tai lämpimänä; uudelleenlämmitys kannattaa tehdä kuitenkin varoen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g