Ainekset
-
500 gportobello-sieniä
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
(1punainen chili)
-
2porkkanaa
-
1 ruukkutuoretta persiljaa
-
2 rklöljyä
-
400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
½ tlsuolaa
-
½ rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1kananmunan valkuainen
-
1 dlraastettua juustoa (rasvaa max. 17%)
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna sipulit ja persilja.
2. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja ruskista jauheliha. Lisää kasvikset ja hauduta pari minuuttia. Mausta.
3. Voitele uuninkestävä vuoka ja asettele siihen portobellojen lakit. Täytä sienet jauheliha-kasvisseoksella. Vaahdota valkuainen ja sekoita joukkoon juustoraaste. Kuorruta sienet valkuaisseoksella.
4. Paista 225 asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
1.4 g
Gluteeniton
Gluteeniton
Täytetyt portobellot
Jauhelihalla täytetyt portobellot ovat herkullista syötävää esimerkiksi täysjyväriisin tai veneperunoiden kanssa.
Jauhelihalla täytetyt portobellot ovat herkullista syötävää esimerkiksi täysjyväriisin tai veneperunoiden kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gportobello-sieniä
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
(1punainen chili)
-
2porkkanaa
-
1 ruukkutuoretta persiljaa
-
2 rklöljyä
-
400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
½ tlsuolaa
-
½ rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1kananmunan valkuainen
-
1 dlraastettua juustoa (rasvaa max. 17%)
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna sipulit ja persilja.
2. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja ruskista jauheliha. Lisää kasvikset ja hauduta pari minuuttia. Mausta.
3. Voitele uuninkestävä vuoka ja asettele siihen portobellojen lakit. Täytä sienet jauheliha-kasvisseoksella. Vaahdota valkuainen ja sekoita joukkoon juustoraaste. Kuorruta sienet valkuaisseoksella.
4. Paista 225 asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Valmistusohje
1.
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna sipulit ja persilja.
2.
Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja ruskista jauheliha. Lisää kasvikset ja hauduta pari minuuttia. Mausta.
3.
Voitele uuninkestävä vuoka ja asettele siihen portobellojen lakit. Täytä sienet jauheliha-kasvisseoksella. Vaahdota valkuainen ja sekoita joukkoon juustoraaste. Kuorruta sienet valkuaisseoksella.
4.
Paista 225 asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
1.4 g