Ainekset
-
5perunaa
-
3porkkanaa
-
1paprika
-
100 gpurjoa
-
2valkosipulinkynttä
-
3 cm palainkivääriä
-
700 gkananpojan koipireisipaloja
-
1 rklöljyä
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 ½ dlappelsiininmehua
-
½sitruunan mehu
-
2 tlhunajaa
-
1 tlkurkumaa
-
½ tlrosmariinia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
150 gkumkvatteja eli kääpiöpomeranssi
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja pilko perunat, porkkanat ja paprika. Huuhtele ja viipaloi purjo, kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Huuhtele ja viipaloi kumkvatit.
2. Pilko koipireisipalat 2-3 osaan. Paista lihoihin kaunis pinta öljyssä padassa ja ripauta niihin vähän suolaa.
3. Lisää pataan purjo, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota hetki. Lisää sitten mehut, mausteet sekä kasvikset.
4. Hauduta pataa miedolla lämmöllä, kunnes perunat alkavat olla pehmeitä. Lisää kumkvatit ja tarvittaessa nestettä.
Vinkki
- Kumkvatit voi korvata yhdellä appelsiinilla
- Koipireisipalojen sijaan voit käyttää 300-400 g paisti- tai fileesuikaleita
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
83 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Sitruskananpoikaa padassa
Sitruuna, appelsiini ja kumkvatti eli kääpiöpomeranssi maustavat kanapojan kirpsakan makeaksi.
Sitruuna, appelsiini ja kumkvatti eli kääpiöpomeranssi maustavat kanapojan kirpsakan makeaksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5perunaa
-
3porkkanaa
-
1paprika
-
100 gpurjoa
-
2valkosipulinkynttä
-
3 cm palainkivääriä
-
700 gkananpojan koipireisipaloja
-
1 rklöljyä
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 ½ dlappelsiininmehua
-
½sitruunan mehu
-
2 tlhunajaa
-
1 tlkurkumaa
-
½ tlrosmariinia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
150 gkumkvatteja eli kääpiöpomeranssi
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja pilko perunat, porkkanat ja paprika. Huuhtele ja viipaloi purjo, kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Huuhtele ja viipaloi kumkvatit.
2. Pilko koipireisipalat 2-3 osaan. Paista lihoihin kaunis pinta öljyssä padassa ja ripauta niihin vähän suolaa.
3. Lisää pataan purjo, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota hetki. Lisää sitten mehut, mausteet sekä kasvikset.
4. Hauduta pataa miedolla lämmöllä, kunnes perunat alkavat olla pehmeitä. Lisää kumkvatit ja tarvittaessa nestettä.
Vinkki
- Kumkvatit voi korvata yhdellä appelsiinilla
- Koipireisipalojen sijaan voit käyttää 300-400 g paisti- tai fileesuikaleita
Valmistusohje
1.
Pese, kuori ja pilko perunat, porkkanat ja paprika. Huuhtele ja viipaloi purjo, kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Huuhtele ja viipaloi kumkvatit.
2.
Pilko koipireisipalat 2-3 osaan. Paista lihoihin kaunis pinta öljyssä padassa ja ripauta niihin vähän suolaa.
3.
Lisää pataan purjo, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota hetki. Lisää sitten mehut, mausteet sekä kasvikset.
4.
Hauduta pataa miedolla lämmöllä, kunnes perunat alkavat olla pehmeitä. Lisää kumkvatit ja tarvittaessa nestettä.
Vinkki
- Kumkvatit voi korvata yhdellä appelsiinilla
- Koipireisipalojen sijaan voit käyttää 300-400 g paisti- tai fileesuikaleita
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
83 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g