Ainekset
-
1 dlsinappijauhetta
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
2 rklviinietikkaa
-
1 tlperunajauhoa
- Lisämausteita
-
2 rklkonjakkia
-
2-3valkosipulin kynttä
-
1 tlrosepippuria
-
½ tlrouhittua chiliä
-
½ tlkuivattuja yrttejä
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset kattilassa. Halutessasi lisää kattilaan lisämausteeksi tilkka konjakkia, hienonnettua valkosipulia, rouhittua pippuria, chilirouhetta tai yrttejä. Kiehauta ainekset koko ajan puulastalla sekoittaen, kunnes seos sakenee.
2. Purkita sinappi puhtaisiin pieniin lasipurkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Sinappi sakenee hieman jäähtyessään.
3. Sinappi on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta. Se säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
36 g
josta sokereita
31 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sinappi
Sinappi on helppoa valmistaa myös itse ja sitä voi maustaa mielin määrin, vaikkapa chilillä, valkosipulilla tai alkoholitujauksella.
Sinappi on helppoa valmistaa myös itse ja sitä voi maustaa mielin määrin, vaikkapa chilillä, valkosipulilla tai alkoholitujauksella.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 dlsinappijauhetta
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
2 rklviinietikkaa
-
1 tlperunajauhoa
- Lisämausteita
-
2 rklkonjakkia
-
2-3valkosipulin kynttä
-
1 tlrosepippuria
-
½ tlrouhittua chiliä
-
½ tlkuivattuja yrttejä
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset kattilassa. Halutessasi lisää kattilaan lisämausteeksi tilkka konjakkia, hienonnettua valkosipulia, rouhittua pippuria, chilirouhetta tai yrttejä. Kiehauta ainekset koko ajan puulastalla sekoittaen, kunnes seos sakenee.
2. Purkita sinappi puhtaisiin pieniin lasipurkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Sinappi sakenee hieman jäähtyessään.
3. Sinappi on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta. Se säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Valmistusohje
1.
Sekoita ainekset kattilassa. Halutessasi lisää kattilaan lisämausteeksi tilkka konjakkia, hienonnettua valkosipulia, rouhittua pippuria, chilirouhetta tai yrttejä. Kiehauta ainekset koko ajan puulastalla sekoittaen, kunnes seos sakenee.
2.
Purkita sinappi puhtaisiin pieniin lasipurkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Sinappi sakenee hieman jäähtyessään.
3.
Sinappi on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta. Se säilyy jääkaapissa muutaman viikon.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
36 g
josta sokereita
31 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0 g