Ainekset
-
200 gsieniä (esim. kantarelleja, tatteja, suppilovahveroita)
-
1sipuli
-
1 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
3 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa (rasvaa max. 2%)
-
2 dlruokakermaa tai kaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlkirveliä
Valmistusohje
1. Puhdista ja hienonna sienet. Hienonna myös sipuli. Kuullota sieniä ja sipulia rasvatilkassa paistinpannulla alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienistä irronnut neste on haihtunut.
2. Ripottele vehnäjauhot sieni-sipuliseoksen päälle ja sekoita. Lisää maito ja kerma. Hauduta kypsäksi noin 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
1.2 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Sienikastike
Tateista ja kantarelleista saat miedomman, suppilovahveroista voimakkaamman makuisen kastikkeen. Toimii joko sellaisenaan tai aterian kyljessä.
Tateista ja kantarelleista saat miedomman, suppilovahveroista voimakkaamman makuisen kastikkeen. Toimii joko sellaisenaan tai aterian kyljessä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gsieniä (esim. kantarelleja, tatteja, suppilovahveroita)
-
1sipuli
-
1 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
3 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa (rasvaa max. 2%)
-
2 dlruokakermaa tai kaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlkirveliä
Valmistusohje
1. Puhdista ja hienonna sienet. Hienonna myös sipuli. Kuullota sieniä ja sipulia rasvatilkassa paistinpannulla alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienistä irronnut neste on haihtunut.
2. Ripottele vehnäjauhot sieni-sipuliseoksen päälle ja sekoita. Lisää maito ja kerma. Hauduta kypsäksi noin 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä
Valmistusohje
1.
Puhdista ja hienonna sienet. Hienonna myös sipuli. Kuullota sieniä ja sipulia rasvatilkassa paistinpannulla alhaisella lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja sienistä irronnut neste on haihtunut.
2.
Ripottele vehnäjauhot sieni-sipuliseoksen päälle ja sekoita. Lisää maito ja kerma. Hauduta kypsäksi noin 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
1.2 g