Ainekset
-
500 gvaaleaa kalaa fileenä (esim. kuha, siika, ahven)
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Vihannesseos
-
2sipulia
-
4tomaattia
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlmeiramia
- Savustukseen
-
150 gsavutuslastuja (tammi, kirsikka tai leppä)
-
1kannellinen teräs- tai emalikattila
-
tasapohjainen, savustuksen kestävä metallinen lävikkö
Valmistusohje
Vinkki
Tarjoa ruoka suljetuista nyyteistä niin, että jokainen ruokailija avaa oman annoksensa vasta pöydässä. Voit kypsentää kalanyytit myös uunissa (190 °C noin 15 minuuttia). Tarjoa kala esimerkiksi vihreän salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Ravintosisältö
/ 100 gSavustetut kalanyytit
Paperikääreessä savustaminen pehmentää savun aromin kitkeryyttä, jolloin ruoan muut maut pääsevät paremmin esille.
Paperikääreessä savustaminen pehmentää savun aromin kitkeryyttä, jolloin ruoan muut maut pääsevät paremmin esille.
Ainekset
Ainekset
-
500 gvaaleaa kalaa fileenä (esim. kuha, siika, ahven)
-
½ ruukkuatuoretta tilliä
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Vihannesseos
-
2sipulia
-
4tomaattia
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlmeiramia
- Savustukseen
-
150 gsavutuslastuja (tammi, kirsikka tai leppä)
-
1kannellinen teräs- tai emalikattila
-
tasapohjainen, savustuksen kestävä metallinen lävikkö
Valmistusohje
Vinkki
Tarjoa ruoka suljetuista nyyteistä niin, että jokainen ruokailija avaa oman annoksensa vasta pöydässä. Voit kypsentää kalanyytit myös uunissa (190 °C noin 15 minuuttia). Tarjoa kala esimerkiksi vihreän salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Valmistusohje
Vinkki
Tarjoa ruoka suljetuista nyyteistä niin, että jokainen ruokailija avaa oman annoksensa vasta pöydässä. Voit kypsentää kalanyytit myös uunissa (190 °C noin 15 minuuttia). Tarjoa kala esimerkiksi vihreän salaatin ja keitettyjen perunoiden kanssa.