Ainekset
-
200 groomansalaattia
-
8retiisiä
-
2porkkanaa
-
300 gsavukalaa, esim. lohi, siika
- Kastike
-
1valkosipulinkynsi
-
1pieni anjovisfilee
-
1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
-
1 tlsinappia
- Lisäksi
-
4 palaatäysjyvä paahtoleipää
-
80 gpieniä mozzarellapalloja
Valmistusohje
1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Savukalasalaattia caesar-kastikkeella
Caesar-kastike yhdistetään useimmiten broileriin, mutta se toimii myös loistavasti savukalalle.
Caesar-kastike yhdistetään useimmiten broileriin, mutta se toimii myös loistavasti savukalalle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 groomansalaattia
-
8retiisiä
-
2porkkanaa
-
300 gsavukalaa, esim. lohi, siika
- Kastike
-
1valkosipulinkynsi
-
1pieni anjovisfilee
-
1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
-
1 tlsinappia
- Lisäksi
-
4 palaatäysjyvä paahtoleipää
-
80 gpieniä mozzarellapalloja
Valmistusohje
1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Valmistusohje
1.
Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti Kuori ja raasta porkkana. Pese ja viipaloi retiisit.
2.
Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
3.
Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
4.
Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
Vinkki
- Käytä salaatissa haluamaasi savukalaa.
- Muihin salaattiresepteihin voit tutustua täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.7 g