Ainekset
-
400 gkeitettyjä perunoita
-
100 gtuoretta pinaattia
-
3-4valkosipulin kynttä
-
1 dlsalvian lehtiä
-
(½ - 1chili)
-
2 rklöljyä
-
10 (30g)saksanpähkinää
-
½ dlraastettua parmesaania
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
200 gtäysjyväpastaa
-
1 mmsuolaa
-
vettä
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä hienonna salvianlehdet. Jos pidät tulisesta mausta, hienonna mukaan myös chiliä.
2. Laita pasta kiehumaan kevyesti suolalla maustettuun veteen.
3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää valkosipulit, perunat ja salvia. Paista sekoitellen viitisen minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä. Lisää pinaatinlehdet ja jatka kypsennystä pari minuuttia, kunnes pinaatti pehmenee.
4. Valuta pasta lävikössä ja kaada perunaseoksen joukkoon paistinpannuun.
5. Rouhi saksanpähkinät, raasta parmesaani ja hienonna basilika. Lisää pähkinät, parmesaani ja basilika pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
7 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Nopea salviaperunapasta
Tähteeksi jääneet perunat saavat uuden elämän salviaperunapastan muodossa. Paahdettu peruna, salvia ja pähkinät maustavat pastan todella herkulliseksi.
Tähteeksi jääneet perunat saavat uuden elämän salviaperunapastan muodossa. Paahdettu peruna, salvia ja pähkinät maustavat pastan todella herkulliseksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkeitettyjä perunoita
-
100 gtuoretta pinaattia
-
3-4valkosipulin kynttä
-
1 dlsalvian lehtiä
-
(½ - 1chili)
-
2 rklöljyä
-
10 (30g)saksanpähkinää
-
½ dlraastettua parmesaania
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
200 gtäysjyväpastaa
-
1 mmsuolaa
-
vettä
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä hienonna salvianlehdet. Jos pidät tulisesta mausta, hienonna mukaan myös chiliä.
2. Laita pasta kiehumaan kevyesti suolalla maustettuun veteen.
3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää valkosipulit, perunat ja salvia. Paista sekoitellen viitisen minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä. Lisää pinaatinlehdet ja jatka kypsennystä pari minuuttia, kunnes pinaatti pehmenee.
4. Valuta pasta lävikössä ja kaada perunaseoksen joukkoon paistinpannuun.
5. Rouhi saksanpähkinät, raasta parmesaani ja hienonna basilika. Lisää pähkinät, parmesaani ja basilika pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmistusohje
1.
Kuutioi perunat. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä hienonna salvianlehdet. Jos pidät tulisesta mausta, hienonna mukaan myös chiliä.
2.
Laita pasta kiehumaan kevyesti suolalla maustettuun veteen.
3.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää valkosipulit, perunat ja salvia. Paista sekoitellen viitisen minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä. Lisää pinaatinlehdet ja jatka kypsennystä pari minuuttia, kunnes pinaatti pehmenee.
4.
Valuta pasta lävikössä ja kaada perunaseoksen joukkoon paistinpannuun.
5.
Rouhi saksanpähkinät, raasta parmesaani ja hienonna basilika. Lisää pähkinät, parmesaani ja basilika pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
7 g