Ainekset
-
3tomaattia
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 rklöljyä
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
-
4 viipalettaruisleipää
Valmistusohje
1. Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla sekä suolaripauksella.
2. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Rukiiset bruschetat
Ihana kansallisruokamme taipuu myös italialaistyyliseksi alkupalaksi
Ihana kansallisruokamme taipuu myös italialaistyyliseksi alkupalaksi
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3tomaattia
-
1sipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 rklöljyä
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
-
4 viipalettaruisleipää
Valmistusohje
1. Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla sekä suolaripauksella.
2. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.
Valmistusohje
1.
Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla sekä suolaripauksella.
2.
Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g