Ainekset
-
250 graparperia
-
1 lvettä
-
100 gvadelmia
-
½ dlsokeria
-
1 rklvaniljasokeria
Valmistusohje
1. Pilko raparperi paloiksi. Lisää palat kiehuvaan veteen yhdessä vadelmien ja sokereiden kanssa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
2. Soseuta kuuma seos varovasti esim. sauvasekoittimella. Anna jäähtyä.
3. Kaada seos pakastusta kestävään laakeaan astiaan ja laita astia pakkaseen. Sekoita seosta haarukalla tai metallisella vispilällä tunnin välein. Kun seos on sorbettimaista eli jäätynyttä mutta silti lusikoitavaa (eli noin 4 tunnin kuluttua), annostele juomat pyöräyttämällä jäätelökauhalla tai lusikalla palloja laseihin.
Vinkki
Pidä laseja jääkaapissa ennen juoman annostelua, jolloin juoma sulaa laseissa hitaammin.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Raparperisohjo
Raparperisohjo toimii niin kevyenä aterian päätöksenä kuin viilentävänä välipalana kesähelteellä.
Raparperisohjo toimii niin kevyenä aterian päätöksenä kuin viilentävänä välipalana kesähelteellä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
250 graparperia
-
1 lvettä
-
100 gvadelmia
-
½ dlsokeria
-
1 rklvaniljasokeria
Valmistusohje
1. Pilko raparperi paloiksi. Lisää palat kiehuvaan veteen yhdessä vadelmien ja sokereiden kanssa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
2. Soseuta kuuma seos varovasti esim. sauvasekoittimella. Anna jäähtyä.
3. Kaada seos pakastusta kestävään laakeaan astiaan ja laita astia pakkaseen. Sekoita seosta haarukalla tai metallisella vispilällä tunnin välein. Kun seos on sorbettimaista eli jäätynyttä mutta silti lusikoitavaa (eli noin 4 tunnin kuluttua), annostele juomat pyöräyttämällä jäätelökauhalla tai lusikalla palloja laseihin.
Vinkki
Pidä laseja jääkaapissa ennen juoman annostelua, jolloin juoma sulaa laseissa hitaammin.
Valmistusohje
1.
Pilko raparperi paloiksi. Lisää palat kiehuvaan veteen yhdessä vadelmien ja sokereiden kanssa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
2.
Soseuta kuuma seos varovasti esim. sauvasekoittimella. Anna jäähtyä.
3.
Kaada seos pakastusta kestävään laakeaan astiaan ja laita astia pakkaseen. Sekoita seosta haarukalla tai metallisella vispilällä tunnin välein. Kun seos on sorbettimaista eli jäätynyttä mutta silti lusikoitavaa (eli noin 4 tunnin kuluttua), annostele juomat pyöräyttämällä jäätelökauhalla tai lusikalla palloja laseihin.
Vinkki
Pidä laseja jääkaapissa ennen juoman annostelua, jolloin juoma sulaa laseissa hitaammin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g