Ainekset
-
500 graparperia
-
1 dlvettä
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlsokeria
Valmistusohje
1. Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
2. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
115 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
26 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Raparperikompotti
Makean kirpeä raparperikompotti valmistuu käden känteessä kesäisille lettukesteille tai jäätelön kyytipojaksi.
Makean kirpeä raparperikompotti valmistuu käden känteessä kesäisille lettukesteille tai jäätelön kyytipojaksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 graparperia
-
1 dlvettä
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlsokeria
Valmistusohje
1. Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
2. Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
Valmistusohje
1.
Huuhdo raparperit. Kuori raparperit tarvittaessa, nuoret ohutkuoriset varret käyvät sellaisenaan. Pilko raparperit.
2.
Laita vesi kiehumaan lisää sokeri ja fariinisokeri, sekoittele ja keitä sokerilientä hiljalleen sekoitellen 5 min. Lisää raparperin palat ja keitä sekoitellen niin, että raparperi pehmenee (n. 5 min). Ota kattila liedeltä ja kaada kompotti tarjoiluastiaan tai lasiseen hillopurkkiin jäähtymään.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
115 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
26 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g