Ainekset
-
1 prk (170g)(kidney)papuja
-
1avokado
-
100 gmaissia (pakaste)
-
100 gpurjoa
-
1valkosipuli
-
½chili
-
1 rklsitruunamehua
-
½ tljeeraa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Muhenna valutetut pavut, avokado ja sulaneet maissit haarukalla. Hienonna sipulit ja chili. Sekoita ainekset ja mausta sitruunamehulla, jeeralla ja pippurilla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniin ruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös pinaatti-paprikatäytteellä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
30 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
5 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.8 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Quesadillat paputäytteellä
Quesadillojen täytettä voi varioida loputtomiin: kokeile mehevää ja ruokaisaa paputäytettä.
Quesadillojen täytettä voi varioida loputtomiin: kokeile mehevää ja ruokaisaa paputäytettä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 prk (170g)(kidney)papuja
-
1avokado
-
100 gmaissia (pakaste)
-
100 gpurjoa
-
1valkosipuli
-
½chili
-
1 rklsitruunamehua
-
½ tljeeraa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Muhenna valutetut pavut, avokado ja sulaneet maissit haarukalla. Hienonna sipulit ja chili. Sekoita ainekset ja mausta sitruunamehulla, jeeralla ja pippurilla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniin ruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös pinaatti-paprikatäytteellä
Valmistusohje
1.
Muhenna valutetut pavut, avokado ja sulaneet maissit haarukalla. Hienonna sipulit ja chili. Sekoita ainekset ja mausta sitruunamehulla, jeeralla ja pippurilla.
2.
Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3.
Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniin ruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
- Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut tai nahistuneet kasvikset, ennen niiden päätymistä ruokahävikiksi
- Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä
- Testaa quesadilloja myös pinaatti-paprikatäytteellä
Muunnos
- Saat quesadilloista vegaanisia ja maidottomia korvaamalla juuston kasvipohjaisella vaihtoehdolla
- Saat quesadilloista gluteenittomat käyttämällä gluteenittomia tortillalättyjä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
30 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
5 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.8 g