Ainekset
-
8tortillaa
-
2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
-
150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
-
( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
-
150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Quesadillat
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8tortillaa
-
2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
-
150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
-
( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
-
150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Valmistusohje
1.
Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2.
Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3.
Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4.
Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Muunnos
Käytä gluteenittomia tortillalettuja.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g