
Ainekset
-
8tortillaa
-
2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
-
150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
-
( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
-
150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Quesadillat
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8tortillaa
-
2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
-
150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
-
( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
-
150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Valmistusohje
1.
Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
2.
Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
3.
Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
4.
Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Muunnos
Käytä gluteenittomia tortillalettuja.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
19 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.4 g