Ainekset
- Taikinajuuri
-
2 ½ dlpunajuurimehua (esim. Pfanner tai Biotta)
-
25 ghiivaa
-
2 dlvehnäjauhoja
-
½ dlkauraleseitä
- Lisäksi
-
1 rklsokeria tai hunajaa
-
¾ tlsuolaa
-
½ dlkurpitsansiemeniä
-
2 dltäysjyvävehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklöljyä
- Voiteluun
-
2 rklvettä tai maitoa
-
(kurpitsansiemeniä)
Valmistusohje
Vinkki
Käytä jäljelle jäänyt punajuurimehu nesteenä ohratossa tai borssikeitossa. Voit myös pakastaa loppumehun rasiassa ja käyttää leivontaan tai ruuanvalmistukseen myöhemmin
Ravintosisältö
/ 100 gPunajuurisämpylät
Punajuurimehu saa sämpylätaikinan punastumaan. Erityistä hehkua ruokahetkeen tuo, kun kokoat sämpylät sydämen muotoon.
Punajuurimehu saa sämpylätaikinan punastumaan. Erityistä hehkua ruokahetkeen tuo, kun kokoat sämpylät sydämen muotoon.
Ainekset
Ainekset
- Taikinajuuri
-
2 ½ dlpunajuurimehua (esim. Pfanner tai Biotta)
-
25 ghiivaa
-
2 dlvehnäjauhoja
-
½ dlkauraleseitä
- Lisäksi
-
1 rklsokeria tai hunajaa
-
¾ tlsuolaa
-
½ dlkurpitsansiemeniä
-
2 dltäysjyvävehnäjauhoja
-
1 dlkauraleseitä
-
2 rklöljyä
- Voiteluun
-
2 rklvettä tai maitoa
-
(kurpitsansiemeniä)
Valmistusohje
Vinkki
Käytä jäljelle jäänyt punajuurimehu nesteenä ohratossa tai borssikeitossa. Voit myös pakastaa loppumehun rasiassa ja käyttää leivontaan tai ruuanvalmistukseen myöhemmin
Valmistusohje
Vinkki
Käytä jäljelle jäänyt punajuurimehu nesteenä ohratossa tai borssikeitossa. Voit myös pakastaa loppumehun rasiassa ja käyttää leivontaan tai ruuanvalmistukseen myöhemmin