Ainekset
-
1sipuli
-
4perunaa
-
4porkkanaa
-
2 rklöljyä tai pullomargariinia
-
8 dlvettä
-
1 ½ - 2kalaliemikuutiota
-
2laakerinlehteä
-
250 glämminsavustettua lohta
-
1maustekurkku
-
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
-
½ tlsokeria
-
¼ tljauhettua valkopippuria
-
1 dlpersiljasilppua
- Tarjoiluun
-
1 dlkevyttä kermaviiliä tai turkkilaista jogurttia
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä (15-20 minuuttia).
2. Kuutioi lohi ja maustekurkku. Lisää kala, maustekurkku, tomaattimurska, sokeri ja valkopippuri kattilaan ja anna hautua muutama minuutti.
3. Viimeistele kalakeitto persiljasilpulla. Tarjoile kermaviilin tai turkkilaisen jogurtin kera.
Vinkki
- Jos et halua käyttää liemikuutiota, voi korvata sen 1 ½ tl:lla suolaa.
- Keiton kaverina maistuu leipä - herkullisia vaihtoehtoja löydät täältä.
- Katso myös muut maistuvat keittoreseptit!
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Punainen kalakeitto
Kaipaatko vaihtelua perinteiselle kalakeitolle? Tomaattiseen soppaan jujua tuovat maustekurkku ja savulohi.
Kaipaatko vaihtelua perinteiselle kalakeitolle? Tomaattiseen soppaan jujua tuovat maustekurkku ja savulohi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
4perunaa
-
4porkkanaa
-
2 rklöljyä tai pullomargariinia
-
8 dlvettä
-
1 ½ - 2kalaliemikuutiota
-
2laakerinlehteä
-
250 glämminsavustettua lohta
-
1maustekurkku
-
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
-
½ tlsokeria
-
¼ tljauhettua valkopippuria
-
1 dlpersiljasilppua
- Tarjoiluun
-
1 dlkevyttä kermaviiliä tai turkkilaista jogurttia
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä (15-20 minuuttia).
2. Kuutioi lohi ja maustekurkku. Lisää kala, maustekurkku, tomaattimurska, sokeri ja valkopippuri kattilaan ja anna hautua muutama minuutti.
3. Viimeistele kalakeitto persiljasilpulla. Tarjoile kermaviilin tai turkkilaisen jogurtin kera.
Vinkki
- Jos et halua käyttää liemikuutiota, voi korvata sen 1 ½ tl:lla suolaa.
- Keiton kaverina maistuu leipä - herkullisia vaihtoehtoja löydät täältä.
- Katso myös muut maistuvat keittoreseptit!
Valmistusohje
1.
Hienonna sipuli. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä (15-20 minuuttia).
2.
Kuutioi lohi ja maustekurkku. Lisää kala, maustekurkku, tomaattimurska, sokeri ja valkopippuri kattilaan ja anna hautua muutama minuutti.
3.
Viimeistele kalakeitto persiljasilpulla. Tarjoile kermaviilin tai turkkilaisen jogurtin kera.
Vinkki
- Jos et halua käyttää liemikuutiota, voi korvata sen 1 ½ tl:lla suolaa.
- Keiton kaverina maistuu leipä - herkullisia vaihtoehtoja löydät täältä.
- Katso myös muut maistuvat keittoreseptit!
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.7 g