Ainekset
-
1 kgjauhoisia perunoita
-
400 gpossun sisäfilettä
-
1 rs (250g)kirsikkatomaatteja
-
½sitruuna
-
3 rklöljyä
-
1 ½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
2-3 rklpiparjuurta
Valmistusohje
1. Pese perunat, leikkaa lohkoiksi. Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Pese sitruuna lämpimällä vedellä, leikkaa lohkoiksi, poista siemenet tarvittaessa.
2. Sekoita perunat, possuviipaleet, tomaatit, öljy ja suola kulhossa. Puristele sitruunalohkoista mehua perunaseoksen joukkoon, lisää kulhoon puristetut lohkot.
3. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Raasta päälle tuoretta piparjuurta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Possu-perunapelti
Kirpakka piparjuuri ja sitruuna tuovat terävyyttä possun ja perunalohkojen makumaailmaan. Nopea ja helppo possupannu valmistuu käden käänteessä uunissa myös arjen ruokapöytään.
Kirpakka piparjuuri ja sitruuna tuovat terävyyttä possun ja perunalohkojen makumaailmaan. Nopea ja helppo possupannu valmistuu käden käänteessä uunissa myös arjen ruokapöytään.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 kgjauhoisia perunoita
-
400 gpossun sisäfilettä
-
1 rs (250g)kirsikkatomaatteja
-
½sitruuna
-
3 rklöljyä
-
1 ½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
2-3 rklpiparjuurta
Valmistusohje
1. Pese perunat, leikkaa lohkoiksi. Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Pese sitruuna lämpimällä vedellä, leikkaa lohkoiksi, poista siemenet tarvittaessa.
2. Sekoita perunat, possuviipaleet, tomaatit, öljy ja suola kulhossa. Puristele sitruunalohkoista mehua perunaseoksen joukkoon, lisää kulhoon puristetut lohkot.
3. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Raasta päälle tuoretta piparjuurta.
Valmistusohje
1.
Pese perunat, leikkaa lohkoiksi. Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Pese sitruuna lämpimällä vedellä, leikkaa lohkoiksi, poista siemenet tarvittaessa.
2.
Sekoita perunat, possuviipaleet, tomaatit, öljy ja suola kulhossa. Puristele sitruunalohkoista mehua perunaseoksen joukkoon, lisää kulhoon puristetut lohkot.
3.
Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Raasta päälle tuoretta piparjuurta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g