Ainekset
-
3 (300 g)porkkanaa
-
3 dlvettä
-
½ dltuoretta rakuunaa
-
½ dltuoretta persiljaa
-
50 grasiamargariinia
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanapalat kypsiksi vedessä. Kypsennysaika on 15-25 minuuttia palakoosta riippuen. Kaada keitinvesi pois ja survo porkkanat haarukalla ja anna jäähtyä.
2. Hienonna yrtit. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna levitteen maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Porkkanalevite
Ihanan yrttinen porkkanalevite tuo auringon pilvisempäänkin päivään.
Ihanan yrttinen porkkanalevite tuo auringon pilvisempäänkin päivään.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3 (300 g)porkkanaa
-
3 dlvettä
-
½ dltuoretta rakuunaa
-
½ dltuoretta persiljaa
-
50 grasiamargariinia
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanapalat kypsiksi vedessä. Kypsennysaika on 15-25 minuuttia palakoosta riippuen. Kaada keitinvesi pois ja survo porkkanat haarukalla ja anna jäähtyä.
2. Hienonna yrtit. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna levitteen maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan.
Valmistusohje
1.
Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanapalat kypsiksi vedessä. Kypsennysaika on 15-25 minuuttia palakoosta riippuen. Kaada keitinvesi pois ja survo porkkanat haarukalla ja anna jäähtyä.
2.
Hienonna yrtit. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna levitteen maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan.
Muunnos
Vegaaninen porkkanalevite
- Käytä vegaanista rasiamargariinia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.4 g