Ainekset
-
6 dlvehnäjauhoja
-
1 dlsokeria
-
3 tlleivinjauhetta
-
1 rklkardemummaa
-
2 dlrasvatonta maitoa
-
½ dlpullomargariinia
-
½muna
- Täyte
-
½ dlpullomargariinia
-
4 rklsokeria
-
1 rklkanelia
- Päälle
-
½muna
-
3-4 rklraesokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa.
2. Riko kananmuna lasiin ja sekoita tasaiseksi haarukalla. Lisää maito, juokseva rasva ja puolet kananmunasta kuivien ainesten joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
3. Kauli taikinasta 30 x 40 cm levy jauhotetulla alustalla. Levitä päälle rasva, sokeri ja kaneli ja kääri rullalle.
4. Leikkaa rulla reilun sentin paloiksi ja laita halutessasi paperivuokiin. Voitele lopulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
Vinkki
Voit käyttää täytteeksi myös 200 g paistonkestävää marmeladia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
54 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Nopeat korvapuustit
Näillä nopeilla korvapuusteilla saat aikaan kotoisan pullan tuoksun pikakelauksella, ilman taikinan kohottamista.
Näillä nopeilla korvapuusteilla saat aikaan kotoisan pullan tuoksun pikakelauksella, ilman taikinan kohottamista.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
6 dlvehnäjauhoja
-
1 dlsokeria
-
3 tlleivinjauhetta
-
1 rklkardemummaa
-
2 dlrasvatonta maitoa
-
½ dlpullomargariinia
-
½muna
- Täyte
-
½ dlpullomargariinia
-
4 rklsokeria
-
1 rklkanelia
- Päälle
-
½muna
-
3-4 rklraesokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa.
2. Riko kananmuna lasiin ja sekoita tasaiseksi haarukalla. Lisää maito, juokseva rasva ja puolet kananmunasta kuivien ainesten joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
3. Kauli taikinasta 30 x 40 cm levy jauhotetulla alustalla. Levitä päälle rasva, sokeri ja kaneli ja kääri rullalle.
4. Leikkaa rulla reilun sentin paloiksi ja laita halutessasi paperivuokiin. Voitele lopulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
Vinkki
Voit käyttää täytteeksi myös 200 g paistonkestävää marmeladia.
Valmistusohje
1.
Sekoita kuivat ainekset kulhossa.
2.
Riko kananmuna lasiin ja sekoita tasaiseksi haarukalla. Lisää maito, juokseva rasva ja puolet kananmunasta kuivien ainesten joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
3.
Kauli taikinasta 30 x 40 cm levy jauhotetulla alustalla. Levitä päälle rasva, sokeri ja kaneli ja kääri rullalle.
4.
Leikkaa rulla reilun sentin paloiksi ja laita halutessasi paperivuokiin. Voitele lopulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
Vinkki
Voit käyttää täytteeksi myös 200 g paistonkestävää marmeladia.
Muunnos
Vegaaniset korvapuustit:
- Käytä nesteenä maidon sijaan kasvijuomaa (esim. kaura- tai soijajuomaa)
- Käytä vegaanista pullomargariinia
- Jätä taikinasta ja voitelusta kananmuna pois. Lisää taikinaan hieman (n. 2-3 rkl) kasvijuomaa. Voitelu hoituu esimerkiksi kevyesti makeutetulla kaurajuomalla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
54 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g