Ainekset
-
4 dlvehnäjauhoja
-
2 dlsokeria
-
1 ½ tlkanelia
-
1 ½ tlkardemummaa
-
1 tlneilikkaa
-
1 tlinkivääriä
-
1 tlpomeranssinkuorta
-
1 tlvaniljasokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
1 tlsoodaa
-
1 dlrusinoita
-
2 ½ dlrasvatonta piimää
-
1 ¼ dlpullomargariinia
-
2kananmunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset. Lisää rusinat.
2. Lisää piimä, pullorasva ja munat. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45-50 minuuttia.
Vinkki
- Piimän sijaan voit käyttää kakussa kermaviiliä, jogurttia, hapantunutta kermaa tai muuta vastaavaa maitotuotetta.
- Koristele kakku tomusokerilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
47 g
josta sokereita
26 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Piimäkakku
Piimäkakkuun aromia antavat jouluiset mausteet. Kahvipöytien klassikko tunnetaan myös hapankermakakkuna ja maustekakkuna.
Piimäkakkuun aromia antavat jouluiset mausteet. Kahvipöytien klassikko tunnetaan myös hapankermakakkuna ja maustekakkuna.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4 dlvehnäjauhoja
-
2 dlsokeria
-
1 ½ tlkanelia
-
1 ½ tlkardemummaa
-
1 tlneilikkaa
-
1 tlinkivääriä
-
1 tlpomeranssinkuorta
-
1 tlvaniljasokeria
-
1 tlleivinjauhetta
-
1 tlsoodaa
-
1 dlrusinoita
-
2 ½ dlrasvatonta piimää
-
1 ¼ dlpullomargariinia
-
2kananmunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset. Lisää rusinat.
2. Lisää piimä, pullorasva ja munat. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45-50 minuuttia.
Vinkki
- Piimän sijaan voit käyttää kakussa kermaviiliä, jogurttia, hapantunutta kermaa tai muuta vastaavaa maitotuotetta.
- Koristele kakku tomusokerilla.
Valmistusohje
1.
Sekoita kuivat ainekset. Lisää rusinat.
2.
Lisää piimä, pullorasva ja munat. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
3.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45-50 minuuttia.
Vinkki
- Piimän sijaan voit käyttää kakussa kermaviiliä, jogurttia, hapantunutta kermaa tai muuta vastaavaa maitotuotetta.
- Koristele kakku tomusokerilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
47 g
josta sokereita
26 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g