
Ainekset
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 tlk (n. 250 g)kevyttä kookosmaitoa (rasvaa 7-8 %)
-
2 dlvettä
-
1 tlk (380 / 230 g)kidneypapuja
-
1 rkln´duja-salamitahnaa
-
1kasvisliemikuutio
-
2 rkllimetinmehua
-
2 tlgaram masalaa
-
2 tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Lisäksi
-
200 grasvatonta raejuustoa
-
1 dllehtipersiljaa
Valmistusohje
1. Kaada paseerattu tomaatti ja kookosmaito kattilaan. Huuhtele purkit vedellä ja kaada huuhteluvesi myös kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää valutetut pavut, n´duja-salamitahna, kasvisliemikuutio, limetinmehu ja mausteet. Keitä 10 minuuttia.
3. Tarjoa papu-ndujakeitto raejuuston kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
Vinkki
- Voit korvata kookosmaidon miedomman makuisella kasvirasvasekoitteella tai kevyellä ruokakermalla.
- Keitto vain paranee uudelleen lämmitettynä, joten tee kerralla tuplasatsi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Papu-ndujakeitto
Sopivasti tulisen ja lempeästi mausteisen tomaattikeiton makujuju on trendikkään n’duja -salamitahnan ja garam masalan yhdistelmässsä. Kookosmaito pyöristää mauntäyteläiseksi.
Sopivasti tulisen ja lempeästi mausteisen tomaattikeiton makujuju on trendikkään n’duja -salamitahnan ja garam masalan yhdistelmässsä. Kookosmaito pyöristää mauntäyteläiseksi.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 tlk (n. 250 g)kevyttä kookosmaitoa (rasvaa 7-8 %)
-
2 dlvettä
-
1 tlk (380 / 230 g)kidneypapuja
-
1 rkln´duja-salamitahnaa
-
1kasvisliemikuutio
-
2 rkllimetinmehua
-
2 tlgaram masalaa
-
2 tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Lisäksi
-
200 grasvatonta raejuustoa
-
1 dllehtipersiljaa
Valmistusohje
1. Kaada paseerattu tomaatti ja kookosmaito kattilaan. Huuhtele purkit vedellä ja kaada huuhteluvesi myös kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää valutetut pavut, n´duja-salamitahna, kasvisliemikuutio, limetinmehu ja mausteet. Keitä 10 minuuttia.
3. Tarjoa papu-ndujakeitto raejuuston kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
Vinkki
- Voit korvata kookosmaidon miedomman makuisella kasvirasvasekoitteella tai kevyellä ruokakermalla.
- Keitto vain paranee uudelleen lämmitettynä, joten tee kerralla tuplasatsi.
Valmistusohje
1.
Kaada paseerattu tomaatti ja kookosmaito kattilaan. Huuhtele purkit vedellä ja kaada huuhteluvesi myös kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2.
Lisää valutetut pavut, n´duja-salamitahna, kasvisliemikuutio, limetinmehu ja mausteet. Keitä 10 minuuttia.
3.
Tarjoa papu-ndujakeitto raejuuston kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
Vinkki
- Voit korvata kookosmaidon miedomman makuisella kasvirasvasekoitteella tai kevyellä ruokakermalla.
- Keitto vain paranee uudelleen lämmitettynä, joten tee kerralla tuplasatsi.
Muunnos
Ruoka on laktoositon, kun valitset raejuuston laktoosittomana.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g