
Ainekset
-
2 tlk (á n. 230 g)kypsiä papuja tai kikherneitä
-
300 gkesäkurpitsaa tai paprikaa (esim. pakaste)
-
2valkosipulin kynttä
-
500 gperunagnoccheja
-
1 tlbasilikaa tai pitsamaustetta
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
200 gtuorejuustoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan
Ravintosisältö
/ 100 gPapu-gnocchivuoka
Kun haluat vetää mutkat suoriksi, papu-gnocchivuoka on sinun valintasi. Ainekset ladotaan vuokaan ja lykätään uunin lämpöön. Puolen tunnin päästä herkullinen kasvisruoka on valmis.
Kun haluat vetää mutkat suoriksi, papu-gnocchivuoka on sinun valintasi. Ainekset ladotaan vuokaan ja lykätään uunin lämpöön. Puolen tunnin päästä herkullinen kasvisruoka on valmis.
Ainekset
Ainekset
-
2 tlk (á n. 230 g)kypsiä papuja tai kikherneitä
-
300 gkesäkurpitsaa tai paprikaa (esim. pakaste)
-
2valkosipulin kynttä
-
500 gperunagnoccheja
-
1 tlbasilikaa tai pitsamaustetta
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlvettä
-
200 gtuorejuustoa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Pinnalle
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan
Valmistusohje
Vinkki
Voit käyttää ruokaan myös muita kasviproteiineja, esimerkiksi linssejä, härkäpapurouhetta tai erilaisia suikaleita ja kuutioita. Tutustu valikoimaan