Ainekset
-
200 gvaaleaa leipää
-
200 gsalaattia
-
300 g(kirsikka)tomaattia
-
200 gkurkkua
-
1paprika
-
½ - 1punasipuli
-
1 rklkapriksia
- Kastike
-
4 rklöljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
½ tlsuolaa
-
ripausrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
15 lehteätuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Kuutioi tai revi leipä palasiksi ja paahda paloja uunipannulla 180 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Voit paahtaa palat myös kuumalla paistinpannulla.
2. Huuhdo salaatti ja muut vihannekset. Pilko tomaatit, kurkku ja paprika sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Valuta kaprikset.
3. Sekoita kastikeainekset keskenään.
4. Nosta leipä ja vihannekset salaattia lukuun ottamatta kulhoon, lisää kastike ja sekoita. Lisää lopuksi salaatti ja koristele basilikanlehdillä.
Vinkki
- Salaatti maistuu erinomaiselta vaikkapa sitruunakalan kanssa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
108 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
9.4 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Panzanella
Italialainen panzanella-salaatti antaa kuivahtaneelle leivälle uuden elämän.
Italialainen panzanella-salaatti antaa kuivahtaneelle leivälle uuden elämän.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gvaaleaa leipää
-
200 gsalaattia
-
300 g(kirsikka)tomaattia
-
200 gkurkkua
-
1paprika
-
½ - 1punasipuli
-
1 rklkapriksia
- Kastike
-
4 rklöljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
½ tlsuolaa
-
ripausrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
15 lehteätuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Kuutioi tai revi leipä palasiksi ja paahda paloja uunipannulla 180 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Voit paahtaa palat myös kuumalla paistinpannulla.
2. Huuhdo salaatti ja muut vihannekset. Pilko tomaatit, kurkku ja paprika sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Valuta kaprikset.
3. Sekoita kastikeainekset keskenään.
4. Nosta leipä ja vihannekset salaattia lukuun ottamatta kulhoon, lisää kastike ja sekoita. Lisää lopuksi salaatti ja koristele basilikanlehdillä.
Vinkki
- Salaatti maistuu erinomaiselta vaikkapa sitruunakalan kanssa
Valmistusohje
1.
Kuutioi tai revi leipä palasiksi ja paahda paloja uunipannulla 180 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Voit paahtaa palat myös kuumalla paistinpannulla.
2.
Huuhdo salaatti ja muut vihannekset. Pilko tomaatit, kurkku ja paprika sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Valuta kaprikset.
3.
Sekoita kastikeainekset keskenään.
4.
Nosta leipä ja vihannekset salaattia lukuun ottamatta kulhoon, lisää kastike ja sekoita. Lisää lopuksi salaatti ja koristele basilikanlehdillä.
Vinkki
- Salaatti maistuu erinomaiselta vaikkapa sitruunakalan kanssa
Muunnos
- Saat annoksesta gluteenittoman käyttämällä gluteenitonta leipää
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
108 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
9.4 g