Ainekset
-
500 gpalsternakkaa
-
500 gperunaa
-
1sipuli
-
2 rkltuoretta rosmariinia
-
2 ½ dlkasvirasvasekoitetta
-
2 dlmaitoa
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlruohittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori palsternakat ja perunat. Hienonna sipuli ja rosmariini. Leikkaa palsternakat ja perunat ohuiksi kiekoiksi ja lado vuorotellen pystyyn leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele sipuli- ja rosmariinisilppu viipaleiden lomaan.
2. Kiehauta ruokakerma, maito ja mausteet ja kaada kasvisten päälle. Kypsennä palsternakka-perunavuokaa 200 asteessa n. 45 minuuttia.
Vinkki
- Katso myös muut ihanat peruna- ja juureslisäkkeet: kukkakaalipyree, juuresterriini ja karamellisoidut juurekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Palsternakka-perunavuoka
Aromikas palsternakka kohottaa perunalisäkkeen uudelle tasolle. Palsternakka-perunavuoka on mitä maukkain täydentäjä juhlavalle aterialle. Kun kuumennat kermamaidon etukäteen, palsternakka-perunavuoka valmistuu astetta nopeammin ja mausteet sekoittuvat tasaisesti.
Aromikas palsternakka kohottaa perunalisäkkeen uudelle tasolle. Palsternakka-perunavuoka on mitä maukkain täydentäjä juhlavalle aterialle. Kun kuumennat kermamaidon etukäteen, palsternakka-perunavuoka valmistuu astetta nopeammin ja mausteet sekoittuvat tasaisesti.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gpalsternakkaa
-
500 gperunaa
-
1sipuli
-
2 rkltuoretta rosmariinia
-
2 ½ dlkasvirasvasekoitetta
-
2 dlmaitoa
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlruohittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori palsternakat ja perunat. Hienonna sipuli ja rosmariini. Leikkaa palsternakat ja perunat ohuiksi kiekoiksi ja lado vuorotellen pystyyn leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele sipuli- ja rosmariinisilppu viipaleiden lomaan.
2. Kiehauta ruokakerma, maito ja mausteet ja kaada kasvisten päälle. Kypsennä palsternakka-perunavuokaa 200 asteessa n. 45 minuuttia.
Vinkki
- Katso myös muut ihanat peruna- ja juureslisäkkeet: kukkakaalipyree, juuresterriini ja karamellisoidut juurekset
Valmistusohje
1.
Kuori palsternakat ja perunat. Hienonna sipuli ja rosmariini. Leikkaa palsternakat ja perunat ohuiksi kiekoiksi ja lado vuorotellen pystyyn leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele sipuli- ja rosmariinisilppu viipaleiden lomaan.
2.
Kiehauta ruokakerma, maito ja mausteet ja kaada kasvisten päälle. Kypsennä palsternakka-perunavuokaa 200 asteessa n. 45 minuuttia.
Vinkki
- Katso myös muut ihanat peruna- ja juureslisäkkeet: kukkakaalipyree, juuresterriini ja karamellisoidut juurekset
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g