Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½chili
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
2 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1-2 tlgaram masalaa
-
300 gpakastepinaattia
-
½ tlsuolaa
-
1 pktkotijuustoa (rasvaa enintään 15%)
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitusta (rasvaa enintään 15%)
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
(2 rklsitruunanmehua)
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja chili. Raasta inkivääri. Viipaloi tomaatit.
2. Kuullota hienonnetut sipulit, chili, inkivääri ja garam masala rasvassa. Lisää tomaattiviipaleet, pinaatti ja suola. Anna kiehahtaa.
3. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää palat kastikkeeseen kasvirasvasekoitteen kanssa. Hauduta varovasti sekoitellen kunnes juusto lämpenee. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja jos kaipaat lisää hapokkuutta, lorauksella sitruunanmehua.
Vinkki
- Tarjoa täysjyväisen riisin tai kotimaisen ohran kyytipoikana.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Palak paneer
Intialainen mausteinen muhennos kätkee sisälleen pinaattia, tomaattia sekä kotijuustoa.
Intialainen mausteinen muhennos kätkee sisälleen pinaattia, tomaattia sekä kotijuustoa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½chili
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
100 gkirsikkatomaatteja
-
2 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1-2 tlgaram masalaa
-
300 gpakastepinaattia
-
½ tlsuolaa
-
1 pktkotijuustoa (rasvaa enintään 15%)
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitusta (rasvaa enintään 15%)
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
(2 rklsitruunanmehua)
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja chili. Raasta inkivääri. Viipaloi tomaatit.
2. Kuullota hienonnetut sipulit, chili, inkivääri ja garam masala rasvassa. Lisää tomaattiviipaleet, pinaatti ja suola. Anna kiehahtaa.
3. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää palat kastikkeeseen kasvirasvasekoitteen kanssa. Hauduta varovasti sekoitellen kunnes juusto lämpenee. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja jos kaipaat lisää hapokkuutta, lorauksella sitruunanmehua.
Vinkki
- Tarjoa täysjyväisen riisin tai kotimaisen ohran kyytipoikana.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit ja chili. Raasta inkivääri. Viipaloi tomaatit.
2.
Kuullota hienonnetut sipulit, chili, inkivääri ja garam masala rasvassa. Lisää tomaattiviipaleet, pinaatti ja suola. Anna kiehahtaa.
3.
Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää palat kastikkeeseen kasvirasvasekoitteen kanssa. Hauduta varovasti sekoitellen kunnes juusto lämpenee. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja jos kaipaat lisää hapokkuutta, lorauksella sitruunanmehua.
Vinkki
- Tarjoa täysjyväisen riisin tai kotimaisen ohran kyytipoikana.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g