Ainekset
-
2 ½ dlmanteleita
-
2 ½ dlhasselpähkinöitä
-
2 ½ dlcashewpähkinöitä
-
200 gkivettömiä taateleita
-
½ mmsuolaa
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlkanelia
-
2 rklöljyä
- Pinnalle
-
5 rklkookoshiutaleita
-
5 rklpuolukkajauhetta
Valmistusohje
1. Liota manteleita ja hasselpähkinöitä vedessä ainakin 4 tuntia. Kaada liotusvesi pois.
2. Jauha cashewpähkinät monitoimikoneella tai tehosekoittimella, kaada jauhe kulhoon odottamaan. Jauha muut aineet tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi cashewjauhe. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jotta saat massasta pyöritettävän taikinan.
3. Pyörittele taikina 40 palloksi ja kieritä pallot kookoshiutaleissa ja puolukkajauheessa. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki
- Raakanamit säilyvät jääkaapissa noin viikon verran.
- Pinnan koristeluun voit kokeilla myös esimerkiksi mantelirouhetta tai kaakaojauhetta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
500 kcal
Rasvaa
39 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
14 g
Kuitua
10 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Pähkinäiset karkit
Namien tekeminen itse on helppoa ja hauskaa. Näissä maistuvat pähkinät ja taatelit.
Namien tekeminen itse on helppoa ja hauskaa. Näissä maistuvat pähkinät ja taatelit.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 ½ dlmanteleita
-
2 ½ dlhasselpähkinöitä
-
2 ½ dlcashewpähkinöitä
-
200 gkivettömiä taateleita
-
½ mmsuolaa
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlkanelia
-
2 rklöljyä
- Pinnalle
-
5 rklkookoshiutaleita
-
5 rklpuolukkajauhetta
Valmistusohje
1. Liota manteleita ja hasselpähkinöitä vedessä ainakin 4 tuntia. Kaada liotusvesi pois.
2. Jauha cashewpähkinät monitoimikoneella tai tehosekoittimella, kaada jauhe kulhoon odottamaan. Jauha muut aineet tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi cashewjauhe. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jotta saat massasta pyöritettävän taikinan.
3. Pyörittele taikina 40 palloksi ja kieritä pallot kookoshiutaleissa ja puolukkajauheessa. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki
- Raakanamit säilyvät jääkaapissa noin viikon verran.
- Pinnan koristeluun voit kokeilla myös esimerkiksi mantelirouhetta tai kaakaojauhetta.
Valmistusohje
1.
Liota manteleita ja hasselpähkinöitä vedessä ainakin 4 tuntia. Kaada liotusvesi pois.
2.
Jauha cashewpähkinät monitoimikoneella tai tehosekoittimella, kaada jauhe kulhoon odottamaan. Jauha muut aineet tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi cashewjauhe. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jotta saat massasta pyöritettävän taikinan.
3.
Pyörittele taikina 40 palloksi ja kieritä pallot kookoshiutaleissa ja puolukkajauheessa. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki
- Raakanamit säilyvät jääkaapissa noin viikon verran.
- Pinnan koristeluun voit kokeilla myös esimerkiksi mantelirouhetta tai kaakaojauhetta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
500 kcal
Rasvaa
39 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
14 g
Kuitua
10 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.2 g