Ainekset
-
2 ruukkuasalaattia
-
100 gsaksanpähkinöitä
-
1punainen paprika
-
1kurkku
-
150 gviinirypäleitä
-
15 lehteätuoretta basilikaa
- Tarjoiluun
-
4 rkl(maustettua) öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
2. Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
3. Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Vegaaninen
Pähkinäinen salaatti
Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.
Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 ruukkuasalaattia
-
100 gsaksanpähkinöitä
-
1punainen paprika
-
1kurkku
-
150 gviinirypäleitä
-
15 lehteätuoretta basilikaa
- Tarjoiluun
-
4 rkl(maustettua) öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
2. Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
3. Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Valmistusohje
1.
Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
2.
Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
3.
Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g