Ainekset
-
300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlcurrya
-
1 tlpaprikajauhetta
-
½ tljauhettua chiliä
-
2 dlriisi-viljaseosta
-
4 dlvettä
-
2tomaattia
-
1paprika
-
100 gkatkarapuja
-
200 gpakasteherneitä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrakuunaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu öljyssä. Lisää mausteet ja kuullota hetki, jotta mausteiden aromit irtoavat.
2. Lisää riisiseos, vesi, kuutioidut tomaatit ja pilkottu paprika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoittele välillä ja lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
3. Lisää lopuksi katkaravut ja herneet sekä suola ja rakuuna. Anna hautua pari minuuttia.
Vinkki
- Voit valmistaa paellan suomalaiseen tyyliin vaikkapa speltti-, ohra- tai kaurasuurimoista riisin sijaan. Kypsennysaika voi tällöin olla hiukan pidempi ja nesteen määrä suurempi.
- Viimeistele paella puristamalla annoksen päälle halutessasi sitruunanmehua.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton
Maidoton
Paella
Lähde Välimerelle paellan mukana! Paljon makuja sisältävä ruoka on myös näyttävä juhlatarjottava.
Lähde Välimerelle paellan mukana! Paljon makuja sisältävä ruoka on myös näyttävä juhlatarjottava.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
1 tlcurrya
-
1 tlpaprikajauhetta
-
½ tljauhettua chiliä
-
2 dlriisi-viljaseosta
-
4 dlvettä
-
2tomaattia
-
1paprika
-
100 gkatkarapuja
-
200 gpakasteherneitä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrakuunaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu öljyssä. Lisää mausteet ja kuullota hetki, jotta mausteiden aromit irtoavat.
2. Lisää riisiseos, vesi, kuutioidut tomaatit ja pilkottu paprika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoittele välillä ja lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
3. Lisää lopuksi katkaravut ja herneet sekä suola ja rakuuna. Anna hautua pari minuuttia.
Vinkki
- Voit valmistaa paellan suomalaiseen tyyliin vaikkapa speltti-, ohra- tai kaurasuurimoista riisin sijaan. Kypsennysaika voi tällöin olla hiukan pidempi ja nesteen määrä suurempi.
- Viimeistele paella puristamalla annoksen päälle halutessasi sitruunanmehua.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu öljyssä. Lisää mausteet ja kuullota hetki, jotta mausteiden aromit irtoavat.
2.
Lisää riisiseos, vesi, kuutioidut tomaatit ja pilkottu paprika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoittele välillä ja lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
3.
Lisää lopuksi katkaravut ja herneet sekä suola ja rakuuna. Anna hautua pari minuuttia.
Vinkki
- Voit valmistaa paellan suomalaiseen tyyliin vaikkapa speltti-, ohra- tai kaurasuurimoista riisin sijaan. Kypsennysaika voi tällöin olla hiukan pidempi ja nesteen määrä suurempi.
- Viimeistele paella puristamalla annoksen päälle halutessasi sitruunanmehua.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g