Ainekset
-
4 dlkaurajuomaa
-
2 dlkaurahiutaleita
-
1päärynä
-
1 - 2 tlpiparkakkumaustetta
-
1 tlhunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
4 rklmantelilastuja tai pähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kaurajuoma ja kaurahiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
2. Kuutioi sillä aikaa päärynä. Lisää päärynäpalat ja mausteet kattilaan. Jos puuro on liian paksua, lorauta mukaan kaurajuomaa. Ripottele mantelit tai pähkinät valmiin puuron pinnalle.
Vinkki
- Saat viljaisemman puuron, kun vaihdat kaurahiutaleet ruis- tai neljän viljan hiutaleisiin.
- Päärynän sijasta voit käyttää myös omenaa.
- Jos kaapista ei löydy piparkakkumaustetta, korvaa se kanelilla, neilikalla, inkiväärillä ja kardemummalla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Päärynäinen kaurapuuro
Perinteinen kaurapuuro nousee uudelle tasolle, kun keität sen kaurajuomaan ja maustat piparkakkumausteella.
Perinteinen kaurapuuro nousee uudelle tasolle, kun keität sen kaurajuomaan ja maustat piparkakkumausteella.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4 dlkaurajuomaa
-
2 dlkaurahiutaleita
-
1päärynä
-
1 - 2 tlpiparkakkumaustetta
-
1 tlhunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
4 rklmantelilastuja tai pähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kaurajuoma ja kaurahiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
2. Kuutioi sillä aikaa päärynä. Lisää päärynäpalat ja mausteet kattilaan. Jos puuro on liian paksua, lorauta mukaan kaurajuomaa. Ripottele mantelit tai pähkinät valmiin puuron pinnalle.
Vinkki
- Saat viljaisemman puuron, kun vaihdat kaurahiutaleet ruis- tai neljän viljan hiutaleisiin.
- Päärynän sijasta voit käyttää myös omenaa.
- Jos kaapista ei löydy piparkakkumaustetta, korvaa se kanelilla, neilikalla, inkiväärillä ja kardemummalla.
Valmistusohje
1.
Mittaa kattilaan kaurajuoma ja kaurahiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
2.
Kuutioi sillä aikaa päärynä. Lisää päärynäpalat ja mausteet kattilaan. Jos puuro on liian paksua, lorauta mukaan kaurajuomaa. Ripottele mantelit tai pähkinät valmiin puuron pinnalle.
Vinkki
- Saat viljaisemman puuron, kun vaihdat kaurahiutaleet ruis- tai neljän viljan hiutaleisiin.
- Päärynän sijasta voit käyttää myös omenaa.
- Jos kaapista ei löydy piparkakkumaustetta, korvaa se kanelilla, neilikalla, inkiväärillä ja kardemummalla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g