Ainekset
-
3paprikaa
-
½ dlöljyä
-
1 maustemittasuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
2. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
3. Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Paahdettu paprika
Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.
Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3paprikaa
-
½ dlöljyä
-
1 maustemittasuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
2. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
3. Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
Valmistusohje
1.
Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
2.
Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
3.
Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
Vinkki
- Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g