Ainekset
-
300 gbroccolinia
-
2mandariinia
-
2valkosipulin kynttä
-
1 rklöljyä
-
½ dlkokonaisia manteleita
-
1sitruunan kuori
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklseesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Levitä huuhdellut broccolinit pellille leivinpaperin päälle. Lohko mandarinit 4 osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele mantelit kasvisten lomaan.
2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuorta kasviksille. Mausta ja ripottele päällimmäiseksi seesaminsiemenet.
3. Paahda 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Paahdettu broccoliini
Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Hienoarominen kasvis paahtuu uunissa herkulliseksi aterian lisäksi mantelin ja mandariinilohkojen kera.
Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Hienoarominen kasvis paahtuu uunissa herkulliseksi aterian lisäksi mantelin ja mandariinilohkojen kera.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 gbroccolinia
-
2mandariinia
-
2valkosipulin kynttä
-
1 rklöljyä
-
½ dlkokonaisia manteleita
-
1sitruunan kuori
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklseesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Levitä huuhdellut broccolinit pellille leivinpaperin päälle. Lohko mandarinit 4 osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele mantelit kasvisten lomaan.
2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuorta kasviksille. Mausta ja ripottele päällimmäiseksi seesaminsiemenet.
3. Paahda 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Levitä huuhdellut broccolinit pellille leivinpaperin päälle. Lohko mandarinit 4 osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele mantelit kasvisten lomaan.
2.
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuorta kasviksille. Mausta ja ripottele päällimmäiseksi seesaminsiemenet.
3.
Paahda 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g