Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine

Ainekset

300 g
broccolinia
2
mandariinia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
öljyä
½ dl
kokonaisia manteleita
1
sitruunan kuori
¼ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
seesaminsiemeniä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Paahdettu broccoliini

Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Hienoarominen kasvis paahtuu uunissa herkulliseksi aterian lisäksi mantelin ja mandariinilohkojen kera.

Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Hienoarominen kasvis paahtuu uunissa herkulliseksi aterian lisäksi mantelin ja mandariinilohkojen kera.

Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
300 g
broccolinia
2
mandariinia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
öljyä
½ dl
kokonaisia manteleita
1
sitruunan kuori
¼ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1.
Levitä huuhdellut broccolinit pellille leivinpaperin päälle. Lohko mandarinit 4 osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele mantelit kasvisten lomaan.
2.
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuorta kasviksille. Mausta  ja ripottele päällimmäiseksi seesaminsiemenet.
3.
Paahda 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g