Ainekset
-
400 gturska tai seifilettä (pakaste)
-
700 gjauhoisia perunoita
-
250 g(kirsikka)tomaatteja
-
2 tlkapriksia
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
½ ruukkutuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Sulata kala. Huoneenlämmössä paketti sulaa parissa tunnissa, jos valmistat ruuan pidemmän ajan kuluttua, sulata kala jääkaapissa. Leikkaa kala noin 1 cm levyisiksi viipaleiksi veitsellä tai saksilla.
2. Pese perunat hyvin. Kuori halutessasi ja leikkaa noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita peruna- ja kalapalat, kaprikset ja (puolitetut) tomaatit vuokaan. Ripottele päälle suola ja pippuria ja sekoittele kevyesti. Lisää hienonnettu tilli (n. 1 dl) ruokakerman joukkoon ja kaada vuokaan
3. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia, eli kunnes perunat ovat kypsiä.
Vinkki
- Jos pidät sitruunan mausta, voit lisätä ruokakerman joukkoon ½ sitruunan mehun.
- Voit käyttää kirsikkatomaattien sijaan myös tavallisia tomaatteja (2-3 kpl)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
88 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Helppo kalapelti
Pakastealtaasta nappaa aina! Pilko potut, puolita tomaatit, pätki kala, avaa kermapurkki ja kaada vuokaan mausteiden kanssa. Pian helppo kalapelti tai one pot turska on valmis!
Pakastealtaasta nappaa aina! Pilko potut, puolita tomaatit, pätki kala, avaa kermapurkki ja kaada vuokaan mausteiden kanssa. Pian helppo kalapelti tai one pot turska on valmis!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gturska tai seifilettä (pakaste)
-
700 gjauhoisia perunoita
-
250 g(kirsikka)tomaatteja
-
2 tlkapriksia
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
½ ruukkutuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Sulata kala. Huoneenlämmössä paketti sulaa parissa tunnissa, jos valmistat ruuan pidemmän ajan kuluttua, sulata kala jääkaapissa. Leikkaa kala noin 1 cm levyisiksi viipaleiksi veitsellä tai saksilla.
2. Pese perunat hyvin. Kuori halutessasi ja leikkaa noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita peruna- ja kalapalat, kaprikset ja (puolitetut) tomaatit vuokaan. Ripottele päälle suola ja pippuria ja sekoittele kevyesti. Lisää hienonnettu tilli (n. 1 dl) ruokakerman joukkoon ja kaada vuokaan
3. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia, eli kunnes perunat ovat kypsiä.
Vinkki
- Jos pidät sitruunan mausta, voit lisätä ruokakerman joukkoon ½ sitruunan mehun.
- Voit käyttää kirsikkatomaattien sijaan myös tavallisia tomaatteja (2-3 kpl)
Valmistusohje
1.
Sulata kala. Huoneenlämmössä paketti sulaa parissa tunnissa, jos valmistat ruuan pidemmän ajan kuluttua, sulata kala jääkaapissa. Leikkaa kala noin 1 cm levyisiksi viipaleiksi veitsellä tai saksilla.
2.
Pese perunat hyvin. Kuori halutessasi ja leikkaa noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita peruna- ja kalapalat, kaprikset ja (puolitetut) tomaatit vuokaan. Ripottele päälle suola ja pippuria ja sekoittele kevyesti. Lisää hienonnettu tilli (n. 1 dl) ruokakerman joukkoon ja kaada vuokaan
3.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia, eli kunnes perunat ovat kypsiä.
Vinkki
- Jos pidät sitruunan mausta, voit lisätä ruokakerman joukkoon ½ sitruunan mehun.
- Voit käyttää kirsikkatomaattien sijaan myös tavallisia tomaatteja (2-3 kpl)
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
88 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g