Ainekset
-
5 dlmaitoa tai kasvijuomaa
-
1 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlohrajauhoja
-
1muna
-
2 rklsokeria
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlsuolaa
-
3omenaa
- Paistamiseen
-
½ dlpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita taikinan ainekset omenoita lukuun ottamatta ja anna taikinan turvota puolisen tuntia.
2. Poista omenoista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
3. Kaada taikinaa rasvatun lettupannun koloihin. Lisää jokaiselle letulle omenaviipale ja käännä letut kun ne ovat hyytyneet.
Vinkki
- Ohjeesta tulee noin 40 pikkulettua.
- Taikinasta voi paistaa myös pannukakun: Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle, lado päälle omenan viipaleita ja paista 200 asteessa puolisen tuntia.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Omenaohukaiset
Nämä letut kätkevät sisäänsä omenayllätyksen. Voit tehdä ohjeesta myös pannukakun.
Nämä letut kätkevät sisäänsä omenayllätyksen. Voit tehdä ohjeesta myös pannukakun.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlmaitoa tai kasvijuomaa
-
1 ½ dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlohrajauhoja
-
1muna
-
2 rklsokeria
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlsuolaa
-
3omenaa
- Paistamiseen
-
½ dlpullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita taikinan ainekset omenoita lukuun ottamatta ja anna taikinan turvota puolisen tuntia.
2. Poista omenoista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
3. Kaada taikinaa rasvatun lettupannun koloihin. Lisää jokaiselle letulle omenaviipale ja käännä letut kun ne ovat hyytyneet.
Vinkki
- Ohjeesta tulee noin 40 pikkulettua.
- Taikinasta voi paistaa myös pannukakun: Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle, lado päälle omenan viipaleita ja paista 200 asteessa puolisen tuntia.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
Valmistusohje
1.
Sekoita taikinan ainekset omenoita lukuun ottamatta ja anna taikinan turvota puolisen tuntia.
2.
Poista omenoista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
3.
Kaada taikinaa rasvatun lettupannun koloihin. Lisää jokaiselle letulle omenaviipale ja käännä letut kun ne ovat hyytyneet.
Vinkki
- Ohjeesta tulee noin 40 pikkulettua.
- Taikinasta voi paistaa myös pannukakun: Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle, lado päälle omenan viipaleita ja paista 200 asteessa puolisen tuntia.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
7 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.4 g